Rana în prelungire! Și Cometa 888sport pierde în semifinale. Pilsen a fost surprins de Trinec

A fost o luptă nebună în Liberec, în care conducerea a răsturnat de la o parte la alta. În primul rând au mers la managementul de acasă deoarece Kvapil a marcat 888sport în prima repriză: a reușit să treacă la cercul din stânga și a lovit frumos golul sub mâna portarului Čiliak. Și, de asemenea, în avantaj numeric. Era Holik, în fața căreia se deschise o poartă deschisă.Și pentru a se asigura că Tigrii Albi nu au avut destui, imediat după schimbarea laturilor, exact la 21:33, Štencel, care a lovit după o acțiune rapidă din spațiul dintre cercuri, a transformat rezultatul. după ce a câștigat pucul Confrunta tras în sus la partea din spate a liniei, și un șut dintr-un unghi de zero surprins în alt mod excelent Čiliaka -. pucul 888sport strabat umăr în plasa

la 34:18 vândut Hall din nordul Boemiei a erupt pentru a treia oară, ea a arătat o frumoasă scăpare de-a lungul pernei 888sport pariuri online bonus inscriere tinerii Zachar și a găsit o trecere corectă pe polul din spate al Krenzelului pregătit. El a lovit fără pregătire în partea deschisă a plasei.

Animalele de companie nu sunt bucură doar peste două minute, pentru că Holik a găsit cercul din dreapta, înainte de wicket Zaťoviče care milimetru împușcat lovit porțiunea expusă a cuștii.În a treia parte, nimeni nu a vrut să-și reducă riscul, așa că duelul a ajuns la o prelungire. el 888sport a pus o baston în rană și a îndreptat lama în plasă. Chiliak sa mutat în zadar deoarece pucul a urcat.

Momentele cheie ale meciului au avut loc între a unsprezecea și a șaisprezecea minut, când Pilsen a câștigat două goluri și a pus bazele 888sport victoriei. Kracek a lovit a doua oară la ora 10:55, întorcând o lamă knocked-out la net într-un joc de putere după împușcat albastru Jones.Și a doua oară, Gulaš, care sa așezat pe spatele curvei lui Galvinš cu un trasor frumos și apoi a marcat o lovitură de nu mai puțin frumos pe stâlpul din spate. Casa nu sa putut trezi de această directivă, nu a avut nici o șansă și nu a fost vorba de un scop de contact. Pe de altă parte, la 33:15, Blacksmith a crescut la 3: 0 când, după prăbușirea 888sport incomprehensibilă a jucătorilor de acasă, Plzen a ajuns la o renumerotare de patru la unu. După o schimbare de părți, Ruzicka a făcut o speranță parțială. lui Michal Kovařčík. Tronecký canonist a făcut o bună bluf la forehand. Dar entuziasmul publicului sa răcit după cinci minute, cu cel de-al doilea gol la Blacksmith. El a adăugat plasa la plasă după împușcarea lui Gulala.