Nem tudjuk, hogy Joe Root a helyes ember, aki Angliát vezetne, mondja Farbrace

Posted on Posted inUnibet

Joe Root várhatóan az Alastair Cook, mint Anglia tesztváltozata, januárban vagy a soron kívül lesz, nincs garancia, a csapat asszisztens edzője, Paul Farbrace, hisz abban, hogy az ő alkalmasságára vonatkozó beszélgetés egy kicsit érinti: kristálygömb nézés ”.

A Cook folytatódása az Indiában a 4-0 vereséget követő szerep folytatásában vita indult arra vonatkozóan, hogy a Root, 25 éves, kész-e fokozni a Betclic mobil fogadás megadott alelnököt a csapat legjobb batsman státusza.Captaincy kérdés lóg az Alastair Cook-nál Angliával stagnálással | Ali Martin Bővebben

A gyökér Yorkshire-ben vezette a megyét, mindössze három első osztályú mérkőzésen, az első élményével, amikor a Middlesex 471-et üldözött a IV. 2014. április – szerencsés becenevet szerzett a „craptain” csapattársai között.

Mindazonáltal a gyökér a Cook végleges cseréjére zárva lett, mivel az első lépésben a teszthelyettesnek nevezték ki. miután Andrew Strauss májusban lett az angol krikett igazgatója.Cook és a vezetőedző, Trevor Bayliss, már azóta beszéltek a hosszú távú hitelesítési adatairól.

Farbrace, aki először dolgozott a Root-nal a Yorkshire második csapatának 2011-12. óvatos, azonban a Strauss és a Cook felülvizsgálatából eredő minden változás az ismeretlenbe lépés lenne.

Azt mondta: „Nem hiszem, hogy bárki, aki Anglia kapitányaként veszi át, valaha is tudom, hogy készen állnak-e a munkára, vagy sem. Akár ő lesz a helyes fickó, hogy vezesse Angliát, amíg elkezdi csinálni, soha nem tudod.

„Olyan, mint Haseeb Hameed és Keaton Jennings, akik Indiában jönnek erre az oldalra. Soha nem játszottak korábban nemzetközi krikettet. Amíg ténylegesen nem játszanak, soha nem tudhatod, hogy elég jó lesz-e.Úgy gondolom, hogy mindenképpen Betclic mobil sportfogadás érvényes a kapitányi munkára.

„Rootynak nem volt sok tapasztalata. Az egyik játékot, akit az Úr kapitánya követett, Middlesex 471-et üldözött, így egy igazán kicsit kibírott a Yorkshire-i fiúktól, biztosíthatom. De addig, amíg ténylegesen nem teszi meg a munkát, senki sem fogja tudni. Ez egy kicsit kristálygömböt néz, nem igaz? ideje, hogy megvizsgálja az opcióit az Anglia zaklató utolsó napja Chennai-i összeomlásának érzelmeitől. Ausztrália jövő télen. Személy szerint remélem, hogy folytatódik.Tudjuk, hogy még mindig támogatja a csapatot, és nagyon népszerű csapata és nagyon Betclic regisztrációs bónusz népszerű kapitánya. ülj le az új évben, és beszélj a jövő útjáról. A legfontosabb dolog az, hogy a Cooky a döntést az Anglia krikettjére vonatkozó döntések alapján hozza meg, nem pedig az, ami az Alastair Cook-nak megfelelő.