A Faf du Plessis elveszíti a Hobart Test labdarúgás elleni díját

Posted on Posted inUnibet

A dél-afrikai Faf du Plessis kapitány elvesztette a labdarúgás elleni vádat, amely a Hobartban történt újabb tesztből ered, Ausztráliával szemben. továbbra is szabadon játszhat Dél-afrikai Köztársaság boksznapja tesztében Srí Lanka ellen .Du Plessis, lollygate és a repülőtéri scuffle: szükségtelen faff egy triviális kérdésben | Geoff Lemon Bővebben

A 32 éves múlt hónapban a teljes meccs díját kiszabották, és három gyengébb pontot kapott. úgy döntött, hogy megkérdőjelezi azt, de az ICC független bizottsági Betclic fogadások az interneten biztosa, Beloff QC jóváhagyta a határozatot

A Nemzetközi Büntetőbíróság hivatalos honlapján közzétett nyilatkozat: „Az ICC magatartási kódexének rendelkezései szerint Du Plessis-t jogi tanácsadó képviselte a Dubaiban hétfőn összehívott fellebbezési tárgyaláson, amely két-két hónapig tart – fél órával, amit maga a játékos csatlakozott a video linken keresztül.

„Figyelmesen megvizsgálva a játékos és az ICC jogi beadványait, Beloff QC megerősítette, hogy Du Plessis bűnös a 2. cikk megsértésében .2 .9, és hogy a Betclic online sport fogadás mérkőzés díjának 100% -ának eredeti szankciója megfelelő volt. ”

Az ICC vezérigazgatója, David Richardson azt mondta:„ Az ICC kötelessége, hogy tisztességes játékot biztosítson a krikett mező.

„Bár a bírák nem vették fel azt az időpontot, amikor az esemény bekövetkezett a későbbi figyelmünkbe, úgy éreztük, hogy felelősségünk van ebben az esetben, ha az ICC nem tud Faf du Plessis lesz Dél-Afrika Tesztkapitány, miután az AB de Villiers lemondott. Tovább mindkét fél bonyolult jogi érveinek meghallgatása után azt mutatják, hogy ez az ügy valóban további megfontolást és tisztázást igényel az ICC-től és az MCC-től.

„A fellebbezés és Beloff segítségnyújtási döntéseinek Betclic mobil bónusz eredményei ellenére reméljük, hogy a magatartási kódex és a játék törvényei további felülvizsgálatára kerül sor, mivel a játékosok kétségtelenül továbbra is keresik tisztázás, hogy mi lehet vagy nem megengedett a jelen ügy fényében. .