Bet365 sportfogadás bónusz

Posted on Posted inBet365

A múlt héten úgy tűnt, mint egy új szezon, ugyanaz a régi West Bromwich Albion: 2016-17 egy újabb kényelmi – vagy stagnációs – kampány lenne, attól függően, hogy az üveg mennyire üres – az állandó pragmatikus Tony alatt.De aztán Jeremy Peace eladta 88% -os részesedését a klubban Guochuan Lai-nak és Pulisnek, az archetipikus, biztonságos kézpárnak, és Bet 365 azonnal kihirdették a bukmékerek kedvencét az első menedzser még mindig kellemetlen piacán.

A táj vitathatatlanul megváltozott a fekete országban – és nem csak a Hawthorns-ban, hanem néhány mérföldre északnyugatra Wolverhamptonban is, ahol az új kínai tulajdonosok nem pazaroltak időt Kenny Jackett szolgálatainak enyhítésében.

Pulis azonban meggyőződött a Lai arról, hogy munkája nem közvetlen fenyegetés, és a vállalkozó azt is kifejezte, hogy nem kívánja megváltoztatni a klubkultúrát. „Nem akarom megváltoztatni a klub etoszlását, vagy nem folytathatnám a fenntarthatatlan Bet 365 kiadási költeményt” – mondta átvételkor. „Jó tulajdonos akarok lenni, és hosszú távon befektetni ebbe a klubba.Először és mindenekelőtt a célunk, hogy biztosítsuk, hogy a Premier League-ben maradjunk, majd azon túl, szeretném látni, hogy a klub a felosztás első felében jön létre. Azt hiszem, ez a legjobb bajnokság a világon, és amennyire csak lehet, szeretném ezt a klubot elvinni. ”

Puli rekordja, az első szempont nem lehet túl problematikus. A következő cél az, hogy betört a táblázat felső felére, de fontos, hogy az új tulajdonos és az egyre osztottabb fanbázis remélve, hogy gyors ütemben felemeljük az asztalt, észre fogják venni, hogy ez egy egyre Bet 365 nehezebb feladat a közelmúltbeli alapok miatt más középtáblák által felállított oldalakon. Legfelsőbb brom

A tavalyi 14. helyezésből való előrehaladás minden bizonnyal több előlapot igényel.Az Aston Villa csak alulról leereszkedett, kevesebb gólt szerzett, és érdemes emlékeztetni arra, hogy a Christmas Albionnál kevesebb, mint egy 90 perces lövés volt a célpontnál, néhány szakaszon pedig a legrosszabb.

Nem sikerült a 38 játékból 13-ra jutott, és csak kilenc alkalommal találta meg a hálózatot. 10 győzelmük közül nem egy volt több, mint egy gól, hét pedig 1-0. Előre látható, hogy a tucatnyi ritka összesen 34-et a készletből kapta. Kicsit csoda, hogy a The Hawthorns-nál Bet 365 elégedetlenek voltak a elégedetlen reakciók, talán leginkább egy 0-0-os holtverseny után a Villa-val január végén, amikor a látogatók a valószínűbbnek látszottak. jobb védelmi nyilvántartásokkal rendelkeztek – bár egyik klub sem állíthatta, hogy rendszeresen négy középső felével álljon össze.Ezeket a védőket gyakran alábecsülik, nem utolsósorban Jonny Evans, akinek azt mondják, hogy Arsenalot a legutóbbi sérülési válságuk után üldözi. Az észak-írországi nemzetközi bajnokság kitűnő európai bajnokságot kapott, és az Albionnak nagy árat kellene fizetnie az eladásra. Darren Fletcher, hasonlóan Evanshoz, sok bizonyítékot mutatott arra, hogy még mindig képes lesz magasabb szinten Bet 365 teljesíteni a 32-et, és Claudio Yacob alulértékelt. A Berahino jövője megoldatlan marad. A Stoke és a Crystal Palace ajánlatait a béke tulajdonjogai elutasították, de az előbbiek továbbra is érdeklődnek, és Mark Hughes örül, hogy türelmes.A tavalyi szezon után az értékvesztés közel volt, mindenki számára értelme, hogy átmenjenek.A csatár kétségtelenül tehetséges, de ahogy Pulis többször említette, az emberek egyirányú húzással és húzással már régóta nyilvánvalóak, hogy a kapcsolat nem működik.

Albion ragaszkodik ahhoz, hogy egy csere előtt aláírjon hagyta, hogy az egykori Angliában a 21 év alatti nemzetközi járás, de a Diafra Sakho 15 millió dolláros költözése eltűnt a felvásárlást megelőző napokban, a klub pedig kijelentette, hogy elhaladt az orvosi és Bet 365 mindent, de egyetértett a sérülésével, ami azt jelentette volna, hogy eltűnt volna szezonban.

Nagy nyomást gyakorol a Venezuelai Salomón Rondónra, aki tavaly rövid ígéreteket mutatott, de javítania kell kilenc céljának visszatérését, különösen, ha Rickie Lambert továbbra is hatástalan.A döntést, hogy Victor Anichebe-t és Stéphane Sessègnont szabadon engedjük, mégis furcsának tűnik. a tavalyi szezon utolsó játékában egy 1-1-es húzás a Liverpoolnal, valószínűleg nem lesz normája. Visszatér a kipróbált és tesztelt, de Leko érdemes figyelni. A 17 éves támadó középpályás a múlt szezonban összesen öt előadást ért el, és az első 1999-ben született játékos lett a Premier League-ben, és az angol kisgyermekes rendszerben is magas rangú. , a Queens Park Rangers-től 5,5 millió font aláírással, de az egyetlen új játékos, aki a kampány nyitó hétvégéjére lép.Nem vad, hogy az ablak vége hektikus lehet. – Egészben – mondta Pulis az Express és Star-nak a múlt hónapban arról, hogy hol kell megerősíteni. – Minden pozíció, amit megnéz. A hátsó játékosokat, a Bet 365 középpályás játékosokat és az első játékosokat meg kell erősítenünk. A célok ott voltak, tudjuk, hogy mit akarunk. ”A megszerzésük nehezebb, mint a tervezett, főként az átvételi folyamat bizonytalansága miatt. október közepétől a Tottenham, a Liverpool, a Manchester City és a Leicester ijesztő futása előtt kiválóan nyerhető játékok. Ekkor a Pulisre nehezedő nyomás enyhül, vagy leküzdhetetlen lesz. És ki tudja, talán még Berahino is talál egy új klubot.